U bevindt zich hier: Skip Navigation LinksHome Ons profiel Organisatie
Projectorganisatie

Onderstaand vind u een overzicht van de verschillende afdelingen binnen de projectorganisatie Stanstechniek Gaanderen bv.

Sales

De afdeling Sales beschikt over enthousiasme, vakbekwame en technische kennis. Zij streeft ernaar samen met de klant tot het gewenste product te komen en deze afdeling profileert zich bij voorkeur als “probleemoplosser” dan wel optimale co-maker en/of processupplier, voor markten zoals automotiv, bouw, agri, logistiek, apparatenbouw of magazijn-/fabrieksinrichting.


Engineering

De afdeling engineering beschikt over moderne software en zal in overleg met de klant één of meerdere concepten ontwerpen. Het komt regelmatig voor dat de engineers worden toegevoegd aan de projectgroepen van de klant om al vanaf het begin bij te dragen aan het project.

Deze afdeling beschikt over de capaciteit om metalen producten (mee) te ontwerpen c.q. te ontwikkelen en het gereedschap hiervoor te bouwen. Met als doel het eerste product, de eerste serie en de vervolgseries te kunnen leveren. Dit alles internationaal, in een “meedenkfunctie”en op “world-class” niveau.

Tooling

Om de eerste serie, het eerste product en de vervolgseries te kunnen leveren wordt het passende gereedschap hiervoor in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. De afdeling engineering en tooling zijn hierdoor uitstekend in staat om klantgericht en tijdbesparend te werken.


Procurement

Zodra een offerteaanvraag wordt ingediend, wordt de inkoopafdeling al ingeschakeld. Door jarenlange ervaring is de weg in het staalaanbod bekend en zijn zij in staat hoogwaardig materiaal in te kopen tegen een concurrerende prijs en met een acceptabele levertijd.

Production

De producten worden voor het overgrote gedeelte in eigen beheer vervaardigd. Naast de capaciteit die Stanstechniek Gaanderen BV biedt is er sinds 2007 de mogelijkheid om gebruik te maken van de productiefaciliteit ASCOM in Wuxi (China). Naast investeren in machines en automatisering wordt er ook veel aandacht geschonken aan scholing en ontwikkeling van medewerkers. Hierdoor ontstaat er een modern machinepark en een nette en veilige werkomgeving waarvoor Stanstechniek Gaanderen BV in Gaanderen het ISO 9001 certificaat heeft verkregen.


Warehousing

Naast voorraadbeheer is deze afdeling verantwoordelijk voor een goede verpakking en verzending van het product.
Tevens is deze afdeling voorraadhoudend voor ASCOM, de Chinese productiefaciliteit.