U bevindt zich hier: Skip Navigation LinksHome Ons profiel Opleidingen
Opleidingen

Intern:

Hoewel geavanceerde machines onmisbaar zijn, is het veel belangrijker dat de mens die ermee dient te werken er mee weet om te gaan. Stanstechniek Gaanderen BV investeert daarom voortdurend in haar mensen middels trainingen en opleidingen.

Anton Tijdink School:

Naast de opleidingen voor het interne personeel investeert Stanstechniek Gaanderen BV ook in aankomend talent middels een samenwerkingsverband met de Anton Tijdink School in Terborg. Aankomend talent wordt hier samen met het bedrijfsleven begeleid en opgeleid tot een functie in de metaalbranche.

Graafschapcollege te Doetinchem:

Ook biedt Stanstechniek Gaanderen leerlingen van zowel de Anton Tijdinkschool als het Graafschap College mogelijkheden op de werkvloer zelf ervaringen op te doen. Onlangs is er een succesvol project geweest met leerlingen van de MTS te Doetinchem. Zij hebben een project uitgevoerd voor een kogellager assemblage en toevoer op gereedschappen. Zie hiervoor ‘projecten’ op onze website voor meer gedetailleerde informatie.

Hoge School Arnhem & Nijmegen:

Geregeld heeft Stanstechniek Gaanderen BV studenten van de Hoge School Arnhem & Nijmegen (HAN) aan het werk voor hun afstudeerproject. Deze zijn veelal gericht op de bedrijfsorganisatie.